Wat moet ik doen met een mail die op een SPAM lijkt?

Gewijzigd op Di, 19 Dec, 2023 om 10:52 AM

Heb je een mail ontvangen van Wordpress of een andere afzender en ben je niet zeker of het een echte mail is of SPAM?

Klik dan vooral niet op links die in de mail zitten en mail ook niet terug naar de afzender.
Zoek eerst op internet naar de afzender en / of het onderwerp van het mail bericht. Vaak vind je dan al snel of een mailbericht SPAM is of niet.

Mocht je niets kunnen vinden en heb je een support- of onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.